Dragon Age: Origins toch uitgesteld

De role-playing game Dragon Age: Origins is uitgesteld tot november. Het spel komt in de Verenigde Staten niet meet uit op 20 oktober, maar op 3 november. Redenen voor dit uitstel zijn er niet gegeven door uitgever Electronic Arts.

Er gingen al eerder geruchten dat Dragon Age uitgesteld zou worden, deze waren tot dusver niet bevestigd.

In Europa staat Dragon Age gepland op 6 november. Of deze datum veranderd wordt is nog onzeker, maar de kans is zeker aanwezig. De PS3 versie komt sowieso later uit, deze staat geplant voor 19 november.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?