Dragon Age: Origins bereikt de finale met Witch Hunt

Geplaatst: 8 september 2010 00:27
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Fans van Dragon Age:Origins kunnen hun hart luchten. Vanaf vandaag is er de Witch Hunt downloadable content. Waar de vorige uitbreidingen de speler hielpen naar het einde toe, gaat deze content verder na de oorspronkelijke aftiteling.

-Spoiler Alert-
In dit deel volgt het verhaal Morrigan, de heks die je vanaf het begin meeneemt in je party. Dit deel speelt zich dus af na het verslaan van de Archdemon. Op die dag verdwijnt ze en vraagt ze om haar niet te zoeken. Een jaar na deze gebeurtenis blijkt dat Morrigan weer terug is in Ferelden. Het is het laatste onbeantwoorde stukje wat de speler nog te weten wil komen.

In Witch Hunt ga je op zoek naar antwoorden. Wat is er met Morrigan gebeurd in haar afwezige periode en waarom maakte ze die beslissing destijds?

De downloadable content is speelbaar met je geïmporteerde Dragon Age:Origins, Dragon Age:Awakenings karakter of een nieuw aangemaakte high-level karakter.

De downloadable content is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3. De prijs is 560 Microsoft-punten of 6,99 euro.

Lees meer