Dragon Age: Origins bereikt de finale met Witch Hunt

Fans van Dragon Age:Origins kunnen hun hart luchten. Vanaf vandaag is er de Witch Hunt downloadable content. Waar de vorige uitbreidingen de speler hielpen naar het einde toe, gaat deze content verder na de oorspronkelijke aftiteling.

-Spoiler Alert-
In dit deel volgt het verhaal Morrigan, de heks die je vanaf het begin meeneemt in je party. Dit deel speelt zich dus af na het verslaan van de Archdemon. Op die dag verdwijnt ze en vraagt ze om haar niet te zoeken. Een jaar na deze gebeurtenis blijkt dat Morrigan weer terug is in Ferelden. Het is het laatste onbeantwoorde stukje wat de speler nog te weten wil komen.

In Witch Hunt ga je op zoek naar antwoorden. Wat is er met Morrigan gebeurd in haar afwezige periode en waarom maakte ze die beslissing destijds?

De downloadable content is speelbaar met je geïmporteerde Dragon Age:Origins, Dragon Age:Awakenings karakter of een nieuw aangemaakte high-level karakter.

De downloadable content is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3. De prijs is 560 Microsoft-punten of 6,99 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?