Dragon Age 4 afbeelding toont Grey Wardens

Geplaatst:

Christian Dailey zit niet stil en heeft weer een afbeelding van Dragon Age gedeeld op zijn Twitter-account. Geen boogschutters of magiërs deze keer, maar juist de Grey Wardens.

De Grey Wardens hebben altijd een grote rol gespeeld in de Dragon Age franchise. In Dragon Age: Origins was je onderdeel van de groep en moest de Blight gestopt worden. Terwijl in Dragon Age: Inquisition de Grey Wardens juist potentiële bondgenoten waren in de strijd tegen Corypheus. De vraag is welke rol de Grey Wardens gaan spelen in Dragon Age 4, dat zich juist gaat afspelen in Tevinter. Volgens de laatste trailer is de held dit keer iemand uit het gewone volk en niet iemand met krachten. Nu de Grey Wardens zijn getoond belooft het in ieder geval een reünie te worden. Eerder werden Dorian en Varric namelijk ook al getoond. Belooft dit weer een ontmoeting met koning Alistair die misschien nieuw leven in de Grey Wardens wil blazen?

Met de nieuwe afbeelding worden er weer vragen opgewekt en kunnen fans er weer op los speculeren tot de volgende trailer het daglicht ziet. Met een mogelijke releasedatum in 2022 wordt het toch wel tijd dat we meer van Dragon Age 4 gaan horen in de aankomende maanden. Mijn hart klopt bij elk nieuws telkens wat sneller, maar wat vind jij ervan?

Het is nog niet bekend onder welke naam Dragon Age 4 gaat uitkomen en wat de releasedatum gaat worden.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord