Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Dragon Age 4

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Open-World
  • Gameliner score -

Dragon Age 4 aanwezig tijdens The Game Awards

Het blijft een interessante week voor BioWare. Nu heeft Geoff Keighley ook nog eens aangegeven dat Dragon Age 4 wordt tentoongesteld tijdens The Game Awards.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwste RPG van BioWare, maar verwachtingen blijven torenhoog. Dragon Age 4 is aanwezig tijdens de showcase van The Game Awards, we weten echter nog niet exact wat er van deze game getoond gaat worden. Afgelopen zomer werd er bevestigd door Mark Darrah dat de game nog steeds in ontwikkeling is. Deze week heeft Mark Darrah BioWare verlaten, terwijl hij dus wel een aanwezige kracht was voor het maken van Dragon Age 4. De laatste teaser van Dragon Age 4, was de techdemo tijdens het EA Play Live evenement.

Wanneer en voor welke consoles Dragon Age 4 uitkomt is nog onbekend.

BRON Geoff Keighley

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?