Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Draai jij Need for Speed: Undercover?

Need for Speed: Undercover is de nieuwste Need for Speed uit deze langlopende serie racegames. Wat deze game wellicht zo bijzonder gaat maken is de langere ontwikkelingstijd. In tegenstelling tot een jaar ontwikkelingstijd die de afgelopen Need for Speed games hebben gekregen.

Vandaag zijn de systeemeisen voor de pc-versie bekendgemaakt van de game. De systeemeisen zijn redelijk te dragen. Kijk zelf maar.

* Windows XP of Vista voorzien van laatste Service Pack
* Intel Pentium 4 2.8GHz (3.0GHz voor Windows Vista)
* 1GB RAM
* Geforce 6500, Radeon 9500 of beter (voorzien van Pixel Shader 2.0)
* DirectX compatible geluidskaart
* 5.5 GB vrije HDD-ruimte

Need for Speed: Undercover zal op 21 november het licht zijn voor de pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Nintendo DS en Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?