Downloadnieuws: Xbox One houdt grote uitverkoop

Microsoft heeft een lijst vrijgegeven van de games die beschikbaar gaan zijn voor leden van Xbox Live Gold. Maar voor degene die niet geïnteresseerd is de nieuwe gratis games, heeft de Xbox Store ook heel veel games in de verkoop gegooid met hoge kortingen. En er zitten erg grote titels tussen!

Microsoft Store's Rocking Action Sale is nu live en biedt kortingen tot wel 67 procent. De meest opvallende game met een korting van wel vijftig procent, is Borderlands 3: Super Deluxe Edition. Deze editie bevat de basis game, de Season Pass die gepaard gaat me de nodige DLC's en verschillende packs met uiterlijkheden waar de gamers mee aan de slag kunnen. Een andere grote titel met een hoge korting is Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Deze game heeft een korting van 67 procent. Je moet er snel bij zijn, want deze korting geldt tot het einde van deze maand. En zo is er verder nog een hele lijst van grote titels met een hoge korting. De prijzen variëren nu van minder dan drie euro tot iets minder dan vijfenvijftig euro.

Borderlands 311

Voor de hele lijst aan kortingen kun je natuurlijk terecht op de site van Microsoft zelf.

BRON Microsoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?