Hitman - Episode 1: Paris
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 maart 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor september aangekondigd

Voor iedereen met een Xbox Live Gold account, goed nieuws. Hier zijn de vier nieuwe games die te downloaden zijn voor de maand september.

De Xbox Games With Gold voor de Xbox One zijn twee games met het vereisende denkwerk. Het eerste seizoen van Hitman laat je spelen als Agent 47 en zijn arsenaal aan wapens, terwijl in puzzelgame We Were Here, je moet ontsnappen uit een verlaten kasteel samen met een co-op partner. Xbox One en Xbox 360 gebruikers kunnen zich voorbereiden op een alien invasie met Earth Defense Force 2025. Liever een potje knokken? Dan is Tekken Tag Tournament 2 een solide keuze.

Hitman: The Complete First Season is van 1 tot 30 september beschikbaar, We Were Here is verkrijgbaar van 16 september tot 15 oktober, Earth Defense Force 2025 kun je downloaden van 1 tot 15 september en Tekken Tag Tournament 2 is beschikbaar van 16 tot 30 september.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?