Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor oktober bekendgemaakt

De Xbox Games With Gold voor oktober zijn bekendgemaakt. Ook deze maand kunnen Xbox Live Gold-abonnees weer van vier gratis games genieten.

Elke maand krijgen Xbox Live Gold-abonnees vier gratis games die ze kunnen spelen. Microsoft heeft onlangs de line-up met games voor de maand oktober bekendgemaakt. Volgende maand kunnen abonnementshouders twee gratis games voor de Xbox One en twee gratis games voor de Xbox 360 krijgen. De eerste game voor de Xbox One is Tembo The Badass Elephant, een 2D side-scrolling avonturengame. De tweede game voor de Xbox One is de horrorgame Friday the 13th: The Game. Ook voor de Xbox 360 komen er volgende maand twee gratis games beschikbaar. De eerste gratis game voor de Xbox 360 is Disney's Bolt, die gebaseerd is op de gelijknamige Disney-film. De tweede game die voor de Xbox 360 beschikbaar is, is Ninja Gaiden 3: Razor's Edge.

Tembo the Badass Elephant is gedurende de hele maand oktober beschikbaar voor de Xbox One. Friday the 13th: The Game is beschikbaar van 16 oktober tot 15 november voor de Xbox One. Disney's Bolt is van 1 tot 15 oktober beschikbaar voor de Xbox 360 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge is van 16 tot 31 oktober beschikbaar voor de Xbox 360.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?