Downloadnieuws: Xbox Games with Gold voor maart bekendgemaakt

De maand maart gaat bijna van start. En bij een nieuwe maand horen bij Xbox natuurlijk de nieuwe Games with Gold. Deze hebben ze vandaag bekendgemaakt.

De Games with Gold voor maart voor de Xbox One zijn Batman: The Enemy Within - The Complete Season en Shantae: Half-Genie Hero. De Batman-game is er een van de Telltale-lijn. Dit spel geeft je ongeveer evenveel tijd om met Bruce Wayne te spelen als zijn, misschien welbekendere alter ego, Batman. Shantae: Half-Genie Hero is een platformgame. Deze game maakt gebruik van de bekende transformaties uit de eerdere games uit de serie, maar er zitten ook nieuwe bij. Voor de Xbox 360 zijn de komende maand Castlevania: Lords of Shadow 2 en Sonic Generations gratis te downloaden. De Castlevania-game is het vervolg van de gelijknamige Castlevania-game uit 2010 en deze speelt zich zowel in de Middeleeuwen als in de moderne tijd af,maar ditmaal in een open wereld. In Sonic Generations moeten Sonic en Tails met hun vroegere zelf samenwerken tegen het kwade. Het spel heeft twee speelstijlen: 'Classic', een side-scrolling avontuur zoals in de originele Sonic games, en 'Modern', 3D levels zoals in spellen als Sonic Unleashed.

De Batman game is beschikbaar voor de Xbox One van 1 maart tot en met 31 maart, Shantae, eveneens voor de Xbox One, van 16 maart tot 15 april, Castlevania is gratis te downloaden van 1 tot 15 maart en Sonic is de rest van de maand gratis te downloaden, van 16 maart tot 31 maart. De twee laatstgenoemde zijn te downloaden voor de Xbox 360.

BRON Xbox

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?