Downloadnieuws: Xbox Games with Gold voor maart bekendgemaakt

Microsoft heeft de games with Gold van maart bekendgemaakt. Iedere maand worden er weer een opnieuw een aantal games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Gold-gebruikers onder ons. Deze maand kunnen we gratis aan de slag met Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, Star Wars Republic Commando en Metal Gear Rising: Revengeance voor de Xbox One en de Xbox 360.

Voor maart heeft de software gigant weer vier games beschikbaar gesteld voor de Xbox One, waarvan twee ook voor de Xbox 360 beschikbaar zijn:

  • Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (Xbox One) - 1 maart t/m 31 maart 2019
  • Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 (Xbox One) - 16 maart t/m 15 april 2019
  • Star Wars Republic Commando (Xbox One / Xbox 360) - 1 maart t/m 15 maart 2019
  • Metal Gear Rising: Revengeance (Xbox One /Xbox 360) - 16 maart t/m 31 maart 2019

Bloodstained: Curse of the Moon en Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy zijn de games van Games with Gold voor februari en zijn nog tot morgen te downloaden. De game Super Bomberman R is nog tot 15 maart beschikbaar voor de Xbox One als je een Xbox Live Gold-abonnement hebt.

BRON Xbox

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?