Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content

Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor juni bekendgemaakt

In navolging van PlayStation heeft ook Microsoft de gratis games voor de komende maand bekendgemaakt. Voor de maand juni heeft Microsoft weer een viertal games in petto.

De Xbox One-games bestaan uit de ijshockey-game EA Sports NHL 19 en de fighter Rivals of Aether. Voor de Xbox 360 zijn Portal: Still Alive en Earth Defense Force 2017 gratis verkrijgbaar. Om deze games te kunnen verzilveren heb je wel een Xbox Gold lidmaatschap nodig. De twee games voor Xbox 360 zijn dankzij de backwards compatibilty-functie ook speelbaar op de Xbox One.

EA Sports NHL 19 is verkrijgbaar van 1 tot en met 30 juni, Rivals of Aether van 16 juni tot en met 15 juli, Portal: Still Alive van 1 tot en met 15 juni en Earth Defense Force 2017 van 16 tot en met 30 juni.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?