Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor juli bekendgemaakt

Elke maand kunnen Xbox Live Gold-abonnees genieten van een handjevol gratis games. De vier Xbox Games With Gold voor juli zijn nu bekendgemaakt.

De Xbox Games With Gold voor juli zijn bekend en ook deze maand kunnen Xbox Live Gold-abonnees weer genieten van vier gratis games. Voor de Xbox One zijn dat de puzzelplatformer INSIDE en de Middeleeuwse multiplayergame Big Crown: Showdown. Daarnaast kun je deze maand op de Xbox One en de Xbox 360 de bekende RPG platformer Castlevania: Symphony of the Night en Meet the Robinsons, van de gelijknamige film, spelen.

INSIDE is van 1 juli tot 31 juli verkrijgbaar, Big Crown: Showdown is verkrijgbaar van 16 juli tot 15 augustus, Castlevania: Symphony of the Night is te downloaden tussen 1 juli en 15 juli en Meet the Robinsons tussen 16 juli en 31 juli verkrijgbaar.

BRON Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?