Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor juli bekendgemaakt

Geplaatst: 2 juli 2019 11:25

Elke maand kunnen Xbox Live Gold-abonnees genieten van een handjevol gratis games. De vier Xbox Games With Gold voor juli zijn nu bekendgemaakt.

De Xbox Games With Gold voor juli zijn bekend en ook deze maand kunnen Xbox Live Gold-abonnees weer genieten van vier gratis games. Voor de Xbox One zijn dat de puzzelplatformer INSIDE en de Middeleeuwse multiplayergame Big Crown: Showdown. Daarnaast kun je deze maand op de Xbox One en de Xbox 360 de bekende RPG platformer Castlevania: Symphony of the Night en Meet the Robinsons, van de gelijknamige film, spelen.

INSIDE is van 1 juli tot 31 juli verkrijgbaar, Big Crown: Showdown is verkrijgbaar van 16 juli tot 15 augustus, Castlevania: Symphony of the Night is te downloaden tussen 1 juli en 15 juli en Meet the Robinsons tussen 16 juli en 31 juli verkrijgbaar.

Bron: Xbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord