Downloadnieuws: Xbox Games with Gold voor januari bekendgemaakt

Geplaatst: 20 december 2018 20:30

Voor Xbox Live abonnees is het iedere maand cadeaumaand. Elke maand worden er weer een aantal nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor de gamers die beschikken over een Xbox Gold-account. De games van januari zijn inmiddels al bekendgemaakt.

Microsoft laat het nieuwe jaar goed beginnen met een viertal gratis games. De meest opvallende uit het rijtje is zonder twijfel Celeste voor de Xbox One, die de Game Award voor Beste Indie 2018 in de wacht wist te slepen. De tweede game voor de Xbox One is World Rally Championship 6. Ook Xbox 360-spelers blijven niet met lege handen achter. In de eerste maand van 2019 zijn Lara Croft: The Guardian of Light en Far Cry 2 zonder schade aan je bankrekening aan je bibliotheek toe te voegen.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord