Downloadnieuws: Xbox Games with Gold voor januari bekendgemaakt

Voor Xbox Live abonnees is het iedere maand cadeaumaand. Elke maand worden er weer een aantal nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor de gamers die beschikken over een Xbox Gold-account. De games van januari zijn inmiddels al bekendgemaakt.

Microsoft laat het nieuwe jaar goed beginnen met een viertal gratis games. De meest opvallende uit het rijtje is zonder twijfel Celeste voor de Xbox One, die de Game Award voor Beste Indie 2018 in de wacht wist te slepen. De tweede game voor de Xbox One is World Rally Championship 6. Ook Xbox 360-spelers blijven niet met lege handen achter. In de eerste maand van 2019 zijn Lara Croft: The Guardian of Light en Far Cry 2 zonder schade aan je bankrekening aan je bibliotheek toe te voegen.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?