Downloadnieuws: Xbox' Games with Gold voor februari onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 30 januari 2020 08:58

Iedere maand is het weer afwachten welke games Microsoft ons gaat voorschotelen met de Games with Gold. Het aanbod voor februari is inmiddels onthuld.

Afgelopen maand kon je aan de slag met de Games with Gold van januari, waaronder Styx: Shards of Darkness en Batman: The Telltale Series. Mocht je die nog niet binnen hebben gehaald, dan heb je daar nu nog even de kans voor. Komende maand staan er weer nieuwe games op het menu en kun je aan de slag met TT Isle of Man, Call of Cthulhu, Fable Heroes en de originele Star Wars Battlefront. De laatste twee zijn te spelen via de Xbox 360 of met de backward compatibility op de Xbox One. De eerste twee zijn alleen op de nieuwste console van Microsoft te spelen.

Welk van deze games ga jij spelen?

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord