Downloadnieuws: Xbox Games with Gold voor augustus bekendgemaakt

Geplaatst: 3 augustus 2021 15:20

De Xbox Games with Gold van augustus zijn bekendgemaakt. Net zoals vorige maand, lijkt er wat verbetering te zitten in de line-up van games.

Normaliter zijn de Xbox Games with Gold niet iets om over naar huis te schrijven. In de Xbox Games with Gold van juli leek echter wat verbetering te zitten. Dat zet zich deze maand door. Er zit ditmaal veel variatie in de line-up. De lijst begint met de Xbox One-titels Darksiders III en Yooka-Laylee. Darksiders III is een actie-RPG met wat Souls- en Metroidvania-elementen. Yooka-Laylee brengt je terug naar de hoogtijdagen van de Nintendo 64 met zijn 3D platforming-gameplay. Onze eigen Rudy gaf aan zich kostelijk vermaakt te hebben met deze titel in zijn review van Yooka-Laylee. Tevens trekt Microsoft de Xbox 360 weer uit de kast met de laatste twee toevoegingen. Ook de third person-shooter Lost Planet 3 en de vechtgame Garou: Mark of the Wolves zijn namelijk gratis te downloaden met een abonnement.

Darksiders III is de gehele maand kosteloos te downloaden. Voor Lost Planet 3 moet je iets sneller zijn - die is nu al verkrijgbaar, maar kun je maar tot 15 augustus gratis binnenhalen. Yooka-Laylee en Garou: Mark of the Wolves zijn vanaf 16 augustus voor noppes te downloaden. Garou: Mark of the Wolves kun je echter maar tot 31 augustus binnenharken, terwijl je Yooka-Laylee tot 15 september gratis kunt downloaden.

Bron: Xbox
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord