Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor april zijn bekendgemaakt

Iedere maand is het weer een verrassing welke games Xbox Gold-leden van Microsoft cadeau krijgen. Inmiddels zijn de Xbox Games With Gold voor de maand april bekendgemaakt.

Zowel de Xbox One, als de Xbox 360 ontvangen elke maand twee gratis games. In april komen bezitters van de Xbox 360 er het best vanaf. Eerst is Star Wars Battlefront II te downloaden en vervolgens Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Voor de Xbox One zijn het respectievelijk The Technomancer en Outcast - Second Contact die gratis aan de collectie toegevoegd kunnen worden. Mocht je alleen de nieuwste console van Microsoft in je bezit hebbe, wees dan niet getreurd. Beide Xbox 360-titels zijn ook op de Xbox One te spelen dankzij backwards compatibility.

Xbox Games With Gold april

Voor de Xbox One is The Technomancer te downloaden van 1 tot en met 30 april, Outcast - Second Contact kan van 16 april tot en met 15 mei worden gescoord. Star Wars Battlefront II is tussen 1 en 15 april te downloaden en wordt gevolgd door Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 die van 16 tot 30 april binnen te halen is.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?