Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van september komen eraan

Geplaatst:

Maak me wakker wanneer september ten einde komt. Of ik maak je nu even wakker, want de Xbox Games with Gold van september zijn gearriveerd en zijn binnenkort te downloaden.

De line-up begint met Warhammer: Chaosbane. Deze actie/RPG in het universum van fantasy-Warhammer is de eerste game die beschikbaar is voor de Xbox One. Deze titel is tevens in co-op te spelen. Lees hier onze review van Warhammer: Chaosbane. De tweede Xbox One-game is Mulaka. In deze actie/avonturengame neem je het op tegen kwaadaardige demi goden. De twee Xbox 360-titels kunnen we wel beschouwen als klassiekers. Je kan namelijk binnenkort aan de slag met Zone of the Enders HD Collection en Samurai Shodown II. Bekijk hier de Xbox Games With Gold van augustus. De Xbox Games with Gold zijn te downloaden via Xbox Game Pass.

De eerste games zijn te downloaden vanaf 1 september. De tweede helft is beschikbaar vanaf 15 september.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord