Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van mei bekendgemaakt

Geplaatst:

De Xbox Games With Gold van mei zijn bekendgemaakt. Deze maand kunnen we onder andere aan de slag met de cult-klassieker Earth Defense Force: Insect Armageddon.

De eerste game die Xbox Live Gold-leden deze maand krijgen is Marooners. Marooners is een kleurrijke partygame die je zowel lokaal als online tegen andere mensen kunt spelen. De tweede game is The Golf Club 2 Featuring PGA Tour. Dit is een golfsimulator die ook online competitief te spelen valt. Deze beide games zijn beschikbaar op de Xbox One. De eerste game die ook op de Xbox 360 beschikbaar is, is Earth Defense Force: Insect Armageddon. In deze game moet je de aarde beschermen tegen een invasie van gigantische insecten. De tweede game die ook op de Xbox 360 beschikbaar is, is Comic Jumper. Deze side-scroller laat je kennismaken met comics van verschillende genres en tijdperken.

Marooners is de hele maand mei beschikbaar voor de Xbox One, The Golf Club 2 Featuring PGA Tour is vanaf 16 mei tot 15 juni beschikbaar op de Xbox One, Earth Defense Force: Insect Armageddon is vanaf 1 mei tot 15 mei beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360 en Comic Jumper is vanaf 16 mei tot 31 mei beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360.

Bron: Major Nelson
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord