Downloadnieuws: Xbox Games with Gold van december zijn bekend

De Xbox Games With Gold van december zijn bekendgemaakt. Ook ditmaal kun je weer vier gratis games krijgen.

De Xbox Games With Gold van november bevatte onder andere de partygame Moving Out. In december staan er vier hele andere games op de planning. Ook in de feestmaand krijg je weer vier gratis games bij je Xbox Live Gold-abonnement. De twee Xbox One-games waar je van kunt genieten, zijn de strategische games The Escapists 2 en Tropico 5. De twee Xbox 360-games zijn de actiegame Orcs Must Die! en de avonturengame Insanely Twisted Shadow Planet.

The Escapists 2 en Orcs Must Die! zijn vanaf 1 december beschikbaar en Tropico 5 en Insanely Twisted Shadow Planet zijn beschikbaar vanaf 16 december.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?