Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van april onthuld

De Xbox Games With Gold van april zijn onthuld. Volgende maand kunnen we weer vier gratis games verwelkomen.

Ook in april kunnen Xbox Live Gold-abonnees weer een aantal gratis games aan hun bibliotheek toevoegen. Bij de Xbox Games With Gold van maart zaten Batman, Castlevania, Shantae en Sonic. Volgende maand hebben we wederom een vrij diverse line-up. Voor de Xbox One kunnen abonnementshouders namelijk de racegame Project CARS 2 en de retro turn-based RPG nights of Pen and Paper Bundle krijgen. Voor de Xbox 360 zijn er ook 2 games beschikbaar. Dat zijn volgende maand namelijk de iconische RPG Fable Anniversary en de tabletop racegame Toybox Turbos.

Xbox Games With Gold april 2020

Project CARS 2 is de hele maand april beschikbaar voor de Xbox One en Knights of Pen and Paper Bundle is beschikbaar vanaf 16 april tot 15 mei. Van 1 tot 15 april is Fable Anniversary beschikbaar voor de Xbox 360 en van 16 tot 30 april kun je genieten van Toybox Turbos.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?