Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van april onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2020 22:41

De Xbox Games With Gold van april zijn onthuld. Volgende maand kunnen we weer vier gratis games verwelkomen.

Ook in april kunnen Xbox Live Gold-abonnees weer een aantal gratis games aan hun bibliotheek toevoegen. Bij de Xbox Games With Gold van maart zaten Batman, Castlevania, Shantae en Sonic. Volgende maand hebben we wederom een vrij diverse line-up. Voor de Xbox One kunnen abonnementshouders namelijk de racegame Project CARS 2 en de retro turn-based RPG nights of Pen and Paper Bundle krijgen. Voor de Xbox 360 zijn er ook 2 games beschikbaar. Dat zijn volgende maand namelijk de iconische RPG Fable Anniversary en de tabletop racegame Toybox Turbos.

Project CARS 2 is de hele maand april beschikbaar voor de Xbox One en Knights of Pen and Paper Bundle is beschikbaar vanaf 16 april tot 15 mei. Van 1 tot 15 april is Fable Anniversary beschikbaar voor de Xbox 360 en van 16 tot 30 april kun je genieten van Toybox Turbos.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord