Downloadnieuws: Xbox Games With Gold juni onthuld

De Xbox Games With Gold van juni zijn onthuld. Komende maand kun je weer genieten van vier gratis games bij je abonnement.

Je kunt nog even genieten van de Xbox Games With Gold van mei, want de nieuwe games staan alweer op de planning. Voor de maand juni staan namelijk weer vier nieuwe games voor je klaar die je gratis kunt spelen met je Xbox Live Gold abonnement. Voor de Xbox One kun je volgende maand Shantae and the Pirate's Curse en Coffee Talk spelen. Voor de Xbox 360 komen de originele Destroy All Humans! en Sine Mora naar de abonnementsdienst.

Shantae and the Pirate's Curse is beschikbaar vanaf 1 juni tot 30 juni, Coffee Talk is beschikbaar vanaf 16 juni tot 15 juli, Destroy All Humans! is beschikbaar vanaf 1 juni tot 15 juni en Sine Mora is vanaf 16 juni tot 30 juni beschikbaar.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?