Downloadnieuws: Xbox Games With Gold juni onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 27 mei 2020 09:49

De Xbox Games With Gold van juni zijn onthuld. Komende maand kun je weer genieten van vier gratis games bij je abonnement.

Je kunt nog even genieten van de Xbox Games With Gold van mei, want de nieuwe games staan alweer op de planning. Voor de maand juni staan namelijk weer vier nieuwe games voor je klaar die je gratis kunt spelen met je Xbox Live Gold abonnement. Voor de Xbox One kun je volgende maand Shantae and the Pirate's Curse en Coffee Talk spelen. Voor de Xbox 360 komen de originele Destroy All Humans! en Sine Mora naar de abonnementsdienst.

Shantae and the Pirate's Curse is beschikbaar vanaf 1 juni tot 30 juni, Coffee Talk is beschikbaar vanaf 16 juni tot 15 juli, Destroy All Humans! is beschikbaar vanaf 1 juni tot 15 juni en Sine Mora is vanaf 16 juni tot 30 juni beschikbaar.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord