Downloadnieuws: Xbox Games With Gold-games voor december

Geplaatst: 27 november 2018 21:55

Black Friday en Cyber Monday zijn nog maar net achter de rug, maar de volgende games staat alweer te dringen om je library te vullen. Zoals elke maand heeft Xbox ook deze maand weer gratis games voor Xbox Gold-abonnees.

Vanaf 1 december kun je Q.U.B.E. 2 binnenhalen. De game in verschillende opzichten veel weg van de Portal-games. Ook in Q.U.B.E. 2 moet je verder zien te komen door puzzels op te lossen. Wat wel anders is, is het gebrek aan de portals. Halverwege de maand verschijnt ook Never Alone ten tonele. In deze platformer ga je als Nuna op avontuur met je vos en moet je puzzels zien op te lossen. Het oogt koud, maar gelukkig is de band tussen jou en je vos hartverwarmend. De grootste titel komende maand is Dragon Age II voor de Xbox 360. Er valt over te discussiëren, maar Dragon Age 2 is wellicht de beste game uit de serie. Tot slot wordt het rijtje aangevuld met Mercenaries: Playground of Destruction en zoals de titel al enigszins doet vermoeden draait het vooral om het kapotmaken van je doelwitten.

Q.U.B.E. is van 1 t/m 31 december gratis te downloaden voor de Xbox One.
Never Alone is van 16 t/m 15 januari gratis te downloaden voor de Xbox One.
Dragon Age II is van 1 t/m 15 december gratis te downloaden voor de Xbox 360.
Mercenaries: Playground of Destruction is van 16 t/m 31 december gratis te downloaden voor de Xbox 360.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord