Check al onze gamescom content hier!

Downloadnieuws: Xbox Games With Gold-games voor december

Black Friday en Cyber Monday zijn nog maar net achter de rug, maar de volgende games staat alweer te dringen om je library te vullen. Zoals elke maand heeft Xbox ook deze maand weer gratis games voor Xbox Gold-abonnees.

Vanaf 1 december kun je Q.U.B.E. 2 binnenhalen. De game in verschillende opzichten veel weg van de Portal-games. Ook in Q.U.B.E. 2 moet je verder zien te komen door puzzels op te lossen. Wat wel anders is, is het gebrek aan de portals. Halverwege de maand verschijnt ook Never Alone ten tonele. In deze platformer ga je als Nuna op avontuur met je vos en moet je puzzels zien op te lossen. Het oogt koud, maar gelukkig is de band tussen jou en je vos hartverwarmend. De grootste titel komende maand is Dragon Age II voor de Xbox 360. Er valt over te discussiëren, maar Dragon Age 2 is wellicht de beste game uit de serie. Tot slot wordt het rijtje aangevuld met Mercenaries: Playground of Destruction en zoals de titel al enigszins doet vermoeden draait het vooral om het kapotmaken van je doelwitten.

Q.U.B.E. is van 1 t/m 31 december gratis te downloaden voor de Xbox One.
Never Alone is van 16 t/m 15 januari gratis te downloaden voor de Xbox One.
Dragon Age II is van 1 t/m 15 december gratis te downloaden voor de Xbox 360.
Mercenaries: Playground of Destruction is van 16 t/m 31 december gratis te downloaden voor de Xbox 360.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?