Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt Limbo, Gang Beasts en meer toe

Er komen weer nieuwe games naar Xbox Game Pass. De abonnementsservice van Microsoft wordt de komende weken verrijkt met negen kersverse titels.

De maand juni lijkt in het teken te staan van Xbox Game Pass. Zo werden er tijdens de Xbox and Bethesda Games Showcase tien Bethesda-games toegevoegd aan Xbox Game Pass en kwam ook de indie-knaller van vorig jaar, Hades, naar de Xbox Game Pass. De komende weken mogen negen nieuwe games zich aan de line-up toevoegen. Allereerst is het de beurt aan Worms Rumble, die al vanaf vandaag via de abonnementsservice te spelen is. Vanaf morgen kunnen spelers aan de slag met Iron Harvest, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered en de previewversie van Prodeus. Op 1 juli kun je via de cloud beginnen met Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Ook Bug Fables: The Everlasting Sapling, Gang Beasts, Immortal Realms: Vampire Wars en Limbo zijn vanaf die dag beschikbaar.

De games worden de komende weken in delen op de Game Pass gezet.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?