Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt Kingdom Hearts en meer toe

De nieuwste games voor Xbox Game Pass zijn bekendgemaakt. Dit keer mag je genieten van de volgende grote games.

De grote knallers zijn dit keer Kingdom Hearts HD en No Man's Sky. Van de laatstgenoemde was het al bekend dat deze naar Xbox Game Pass kwam, maar nu is het extra officieel. De Kingdom Hearts games zijn echter nieuw, al is Kingdom Heart 3 al een tijdje beschikbaar via de service van Microsoft. Nu worden Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue ook nog toegevoegd. Verder kun je genieten van Bard’s Tale Remastered and Resnarkled, Battlefleet Gothic Armada 2, Battletech, Dungeon of the Endless en de Witchergame Thronebreaker. Als kers op de taart werd er ook bekendgemaakt dat de pre-installatie van Grounded gaat beginnen.

Xbox Game Pass juni1

Deze games verschijnen tussen 11 t/m 18 juni voor Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?