Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt DiRT 5, Elite Dangerous en meer toe

Xbox Game Pass krijgt er weer een aantal nieuwe titels bij. De selectie wordt uitgebreid met onder andere DiRT 5.

Laten we een kijkje nemen naar de nieuwe games die naar de service komen. DiRT 5, het meest recentelijke deel in de raceserie van Codemasters, gaat de service versterken. Het vervangt hierbij DiRT 4. Bekijk hier de review van DiRT 5. Een andere racegame komt ook naar de service, namelijk Wreckfest. In deze game gaat het meer om het bruut slopen van wagens. Een geprezen titel van Obsidian wordt ook toegevoegd, namelijk Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition. Verder wordt de bibliotheek van Microsoft versterkt met Elite Dangerous en Killer Queen Black. Code Vein en Superhot: Mind Control Delete waren al beschikbaar via de service, maar komen nu ook uit voor de pc. Xbox Game Pass tikte onlangs de 18 miljoen gebruikers aan.

Xbox Game Pass DiRT 5

De nieuwe titels zijn te downloaden tussen 18 en 25 februari.

BRON Xbox Wire

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?