Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt acht nieuwe titels toe

Xbox Game Pass pakt weer door met acht nieuwe games die worden toegevoegd aan de service. Xbox en pc-spelers kunnen binnenkort aan de slag met de volgende nieuwe titels.

We beginnen de lijst met Microsoft haar eigen paradepaardje van deze maand. Age of Empires III: Definitive Edition kreeg van ons een positieve review en is vanaf release beschikbaar op de pc-versie van Game Pass. Devolver Digital haar partygame Heave Ho en indiegame The Swords of Ditto: Mormo’s Curse zijn ook onderdeel van de pc-versterking. Drie games komen exclusief naar de console-versie, namelijk ScourgeBringer, Supraland en Cricket 19 zijn allen binnenkort te spelen op de Xbox One. De twee games die overgebleven zijn komen voor beide platformen uit. Tales of Vesperia: Definitive Edition en Katana ZERO komen in dezelfde maand uit.

Al deze games zijn beschikbaar ergens in de maand oktober voor Xbox Game Pass via de pc en Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?