Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt acht nieuwe titels toe

Geplaatst: 14 oktober 2020 20:20

Xbox Game Pass pakt weer door met acht nieuwe games die worden toegevoegd aan de service. Xbox en pc-spelers kunnen binnenkort aan de slag met de volgende nieuwe titels.

We beginnen de lijst met Microsoft haar eigen paradepaardje van deze maand. Age of Empires III: Definitive Edition kreeg van ons een positieve review en is vanaf release beschikbaar op de pc-versie van Game Pass. Devolver Digital haar partygame Heave Ho en indiegame The Swords of Ditto: Mormo’s Curse zijn ook onderdeel van de pc-versterking. Drie games komen exclusief naar de console-versie, namelijk ScourgeBringer, Supraland en Cricket 19 zijn allen binnenkort te spelen op de Xbox One. De twee games die overgebleven zijn komen voor beide platformen uit. Tales of Vesperia: Definitive Edition en Katana ZERO komen in dezelfde maand uit.

Al deze games zijn beschikbaar ergens in de maand oktober voor Xbox Game Pass via de pc en Xbox One.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord