Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt 13 nieuwe games toe

Xbox Game Pass voegt maar liefst 13 nieuwe games toe aan de bibliotheek. Hieronder lees je welke titels allemaal worden toegevoegd en er zitten wat aangename verrassingen tussen.

We beginnen met de first party line-up van Microsoft zelf. Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar voor de pc-versie en de game kreeg van onze Patrick een uitstekende score in zijn review. De simulatiegame komt ook naar de Xbox One en Xbox Series X, maar wanneer is nog niet bekend. Vanaf morgen kun je ook aan de slag met Battletoads. De iconische vechtgame van Rare maakt na jaren afwezigheid een comeback. Later in de maand augustus kun je beginnen aan de interactieve film Tell me Why en de RPG van InXile Entertainment Wasteland 3.

Ook studio's van buiten komen met nieuwe games voor de service. De grote klapper is dit keer Resident Evil 7: Biohazard. De horrorgame van Capcom is in begin september beschikbaar voor beide versies. De pc-versie krijgt nog een grote game op release, Crusader Kings III is namelijk beschikbaar vanaf launch. Verder kunnen abonnees van de service binnenkort aan de slag met Spiritfarer, Don't Starve: Giant Edition, New Super Lucky's Tale en nog een aantal indiegames die hieronder in de tweet staan.

Helaas is het niet allemaal goed nieuws, want ook een aantal games vertrekken van de service. Red Dead Redemption II en NBA 2K20 verlaten Xbox Game Pass binnenkort.

Deze games worden regelmatig toegevoegd vanaf vandaag t/m 3 september. Naar welke game kijk jij uit?

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?