Downloadnieuws: Xbox Game Pass versterkt zich met NBA, Ori en meer

Xbox Game Pass versterkt zich met een aantal nieuwe titels. Dit zijn de games die we kunnen verwachten in maart voor de pc en Xbox One.

De line-up wordt ingeluid door de nieuwe topper van maart, namelijk Ori and the Will of the Wisps. De platformer is beschikbaar vanaf release voor beide gamemachines. Pikuniku en Train Sim World 2020 worden toegevoegd en zijn speelbaar op beide platformen. NBA 2K20 is de basketbal klapper van dit moment en komt ook naar de service van Microsoft, maar exclusief voor de console-versie. De pc-versie krijgt echter The Lord of the Rings: Adventure Card Game en Mother Russia Bleeds exclusief toegevoegd.

Deze games worden allen beschikbaar gemaakt tussen 5 en 12 maart. Wat is jouw favoriete toevoeging?

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?