Downloadnieuws: Xbox Game Pass versterkt zich met NBA, Ori en meer

Geplaatst: 4 maart 2020 20:30

Xbox Game Pass versterkt zich met een aantal nieuwe titels. Dit zijn de games die we kunnen verwachten in maart voor de pc en Xbox One.

De line-up wordt ingeluid door de nieuwe topper van maart, namelijk Ori and the Will of the Wisps. De platformer is beschikbaar vanaf release voor beide gamemachines. Pikuniku en Train Sim World 2020 worden toegevoegd en zijn speelbaar op beide platformen. NBA 2K20 is de basketbal klapper van dit moment en komt ook naar de service van Microsoft, maar exclusief voor de console-versie. De pc-versie krijgt echter The Lord of the Rings: Adventure Card Game en Mother Russia Bleeds exclusief toegevoegd.

Deze games worden allen beschikbaar gemaakt tussen 5 en 12 maart. Wat is jouw favoriete toevoeging?

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord