NBA 2K21

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Xbox Game Pass verrijkt met games als NBA 2K21

Microsoft heeft weer een rits nieuwe games aangekondigd voor Xbox Game Pass. Vooral sportliefhebbers kunnen hun lol op met games als NBA 2K21 en Football Manager.

Enkele weken geleden werden er ook al nieuwe games voor Xbox Game Pass aangekondigd. Microsoft update met enige regelmaat de digitale bibliotheek voor zowel de pc als consoles en houdt de dienst daarmee vers. Vooral sportliefhebbers kunnen tevreden zijn over de games die nu naar de service worden gebracht. Met games als NBA 2K21, NHL 21 en Madden NFL 21 valt er op het gebied van sportgames genoeg te beleven. De vreemde eend in de bijt is in dit geval Star Wars Squadrons, die je dus op console kunt spelen als je lid bent van Xbox Games Pass. Alleen Football Manager 2021 wordt toegevoegd aan pc, de overige games zijn allemaal speelbaar via Xbox Game Pass op console.

Xbox Game Pass NBA 2K211

Madden NFL 21, Football Manager 2021, Football Manager 2021 Xbox Edition NBA 2K21 zijn per direct beschikbaar. Star Wars: Squadrons volgt later deze maand, terwijl we voor NHL 21 nog moeten wachten tot april.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?