Downloadnieuws: Xbox Game Pass verrijkt met games als NBA 2K21

Geplaatst: 4 maart 2021 00:10

Microsoft heeft weer een rits nieuwe games aangekondigd voor Xbox Game Pass. Vooral sportliefhebbers kunnen hun lol op met games als NBA 2K21 en Football Manager.

Enkele weken geleden werden er ook al nieuwe games voor Xbox Game Pass aangekondigd. Microsoft update met enige regelmaat de digitale bibliotheek voor zowel de pc als consoles en houdt de dienst daarmee vers. Vooral sportliefhebbers kunnen tevreden zijn over de games die nu naar de service worden gebracht. Met games als NBA 2K21, NHL 21 en Madden NFL 21 valt er op het gebied van sportgames genoeg te beleven. De vreemde eend in de bijt is in dit geval Star Wars Squadrons, die je dus op console kunt spelen als je lid bent van Xbox Games Pass. Alleen Football Manager 2021 wordt toegevoegd aan pc, de overige games zijn allemaal speelbaar via Xbox Game Pass op console.

Madden NFL 21, Football Manager 2021, Football Manager 2021 Xbox Edition NBA 2K21 zijn per direct beschikbaar. Star Wars: Squadrons volgt later deze maand, terwijl we voor NHL 21 nog moeten wachten tot april.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K21

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord