Downloadnieuws: Xbox Game Pass ontvangt nieuwe titels

Geplaatst:
Aangepast: 23 januari 2020 15:01

Xbox Game Pass krijgt nieuwe titels voor de console en pc. Hieronder laten we jou weten welke titels worden toegevoegd aan de service van Microsoft.

De grote knaller is dit keer A Plague Tale: Innocence. De avonturen game is beschikbaar voor zowel de console, als de pc. De console versie van Xbox Game Pass krijgt verder Indivisible, Sea Salt en Fishing Sim World: Pro Tour. De pc versie krijgt Sea Salt. Children of Morta was al eerder toegevoegd, samen met Tekken 7 voor de console versie. De review voor A Plague Tale: Innocence vind je hier.

A Plague Tale: Innoncence is vanaf vandaag verkrijgbaar. Indivisible, Sea Salt en Fishing Sim World: Pro Tour zijn te spelen vanaf 30 januari.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord