Downloadnieuws: Xbox Game Pass ontvangt nieuwe titels

Xbox Game Pass krijgt nieuwe titels voor de console en pc. Hieronder laten we jou weten welke titels worden toegevoegd aan de service van Microsoft.

De grote knaller is dit keer A Plague Tale: Innocence. De avonturen game is beschikbaar voor zowel de console, als de pc. De console versie van Xbox Game Pass krijgt verder Indivisible, Sea Salt en Fishing Sim World: Pro Tour. De pc versie krijgt Sea Salt. Children of Morta was al eerder toegevoegd, samen met Tekken 7 voor de console versie. De review voor A Plague Tale: Innocence vind je hier.

Xbox Game Pass januari

A Plague Tale: Innoncence is vanaf vandaag verkrijgbaar. Indivisible, Sea Salt en Fishing Sim World: Pro Tour zijn te spelen vanaf 30 januari.

BRON Xbox Wire

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?