Downloadnieuws: Xbox Game Pass for PC krijgt vijf nieuwe games

Geplaatst: 19 februari 2020 10:07
Aangepast: 19 februari 2020 19:31

Xbox Game Pass for PC krijgt binnenkort vijf nieuwe games. Onder andere Two Point Hospital en Yakuza 0 worden aan de groeiende line-up toegevoegd.

De line-up van de Xbox Game Pass groeit gestaag. Zo zijn eerder deze maand Wolfenstein en meer toegevoegd aan Game Pass. Ook de bètaversie van de Game Pass voor de pc wordt straks uitgebreid. Microsoft heeft namelijk onthuld dat er binnenkort vijf nieuwe titels aan de abonnementsdienst worden toegevoegd. Zo kunnen we straks op de pc genieten van de actiegame Yakuza 0, de remaster van de post-apocalyptische RPG Wasteland, de Game of Thrones-variant van de mobiele game Reigns, de ziekenhuismanagementgame Two Point Hospital en de actie-RPG Indivisible.

Wanneer de vijf nieuwe games aan Game Pass for PC worden toegevoegd, is momenteel nog niet bekend. Volgens Microsoft gaat dat snel gebeuren.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord