Downloadnieuws: Xbox Game Pass for PC krijgt vijf nieuwe games

Xbox Game Pass for PC krijgt binnenkort vijf nieuwe games. Onder andere Two Point Hospital en Yakuza 0 worden aan de groeiende line-up toegevoegd.

De line-up van de Xbox Game Pass groeit gestaag. Zo zijn eerder deze maand Wolfenstein en meer toegevoegd aan Game Pass. Ook de bètaversie van de Game Pass voor de pc wordt straks uitgebreid. Microsoft heeft namelijk onthuld dat er binnenkort vijf nieuwe titels aan de abonnementsdienst worden toegevoegd. Zo kunnen we straks op de pc genieten van de actiegame Yakuza 0, de remaster van de post-apocalyptische RPG Wasteland, de Game of Thrones-variant van de mobiele game Reigns, de ziekenhuismanagementgame Two Point Hospital en de actie-RPG Indivisible.

Xbox Game Pass februari

Wanneer de vijf nieuwe games aan Game Pass for PC worden toegevoegd, is momenteel nog niet bekend. Volgens Microsoft gaat dat snel gebeuren.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?