Downloadnieuws: Wolfenstein II: TNC, Hellblade: Senua's Sacrifice & Candleman

Het is vandaag weer donderdag en zoals iedere week betekent dit dat het weer tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar leuke nieuwe games en aanbiedingen die te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Wolfenstein II: The New Colossus, Hellblade: Senua's Sacrifice en Candleman.

XBL - Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus is een vervolg op zijn voorganger, Wolfenstein: The New Order. In het verhaal van Wolfenstein II zijn de Nazi's in 1961 nog altijd niet verslagen en ben jij de laatste hoop op vrijheid voor de gehele mensheid. De game bevat veel beroemde Amerikaanse locaties, wapens en nieuwe vaardigheden waarmee jij je een weg kan banen door de zee aan Nazi's in jouw poging om ze alsnog te verslaan. Wolfenstein II: The New Colossus is nog zes dagen te verkrijgen met 50% korting.

PSN - Hellblade: Senua's Sacrifice

Je speelt als een Keltische krijgster uit de Vikingtijd die op reis gaat naar de Vikinghel om haar geliefde te redden. Het is een game gemaakt door de makers van Devil May Cry, in samenwerking met neurowetenschappers en mensen die aan psychoses lijden om op deze manier een geloofwaardig avontuur neer te kunnen zetten voor hun spelers. De game is tot 22 maart met maar liefst 36% korting te vinden in de PlayStation Store.

XBL - Candleman

In Candleman ga je als een kaarsje op avontuur in een wereld die maar weinig verlichting heeft. Door de levels heen zijn er verschillende obstakels die je moet overwinnen door te spelen met donker en licht. Candleman is deze week te krijgen met 30% van de prijs. Spelers moeten hiervoor wel in het bezit zijn van Xbox Gold.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?