Downloadnieuws: WiiWare kanaal uitgebreid met 3 games

Het WiiWare geldeelte van het winkelkanaal op Nintendo's Wii is vandaag weer uitgebreid met drie gloednieuwe games:

Family & Friends Party
Te downloaden voor 1000 punten
Family & Friends Party is speelbaar met Wiimote en bevat een offline multiplayer voor 1 t/m 8 spelers

Bubble Bobble Plus!
Te downloaden voor 800 punten
Bubble Bobble Plus! is speelbaar met de Wiimote of Classic Controller en bevat een offline multiplayer voor 1 t/m 4 spelers plus WFC online multiplayer inclusief leaderboards en DLC

Equilibrio
Te downloaden voor 500 punten
Equilibrio is speelbaar met de Wiimote of het Wii Balance Board en bevat een offline multiplayer voor 1 t/m 4 spelers

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?