Downloadnieuws: WiiWare kanaal uitgebreid met 2 games

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2018 14:10

Het WiiWare kanaal op de Nintendo Wii is afgelopen vrijdag uitgebreid met twee nieuwe titels: Midnight Bowling en Potpourii.

Duik in het trendy en opwindende nachtleven van Midnight Bowling. Ervaar fantastische speelmomenten, gebruik geavanceerde spins en neem het tegen drie vrienden op in de innovatieve partymodus! Klaar om de Koning van de Bowlingbaan te worden?

Midnight Bowling is verkrijgbaar voor 800 Wii Points.

De laatste aanwinst van deze week is Potpourrii. In dit puzzelspel draait alles om de seizoenen.

Eeuwenlang volgen de seizoenen elkaar netjes op. Maar dan gaat het mis in het grote bos. Ineens sneeuwt het bij zonneschijn en bloeien de bloemen terwijl de bladeren vallen. En een paarse smurrie verschijnt. De kabouters in het bos zijn totaal van slag. Erger nog, de magische levenseik verliest zijn kracht...

Het blijkt allemaal de schuld te zijn van een boosaardige tovenaar. Jij moet de kabouters helpen hem te verslaan en de natuurlijke orde te herstellen. Dit doe je door seizoenselementen te verzamelen. Die pik je op met het elementenkanon en schiet je naar het midden van het scherm. Je maakt er groepjes van en laat ze verdwijnen. Maar let op, want er komen er steeds meer!

Potpourrii is verkrijgbaar voor 800 Wii Points.

Bron: Nintendo.nl

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer