Downloadnieuws: Vijf nieuwe games naar Nintendo Switch Online

Geplaatst:

De Nintendo Switch Online-bibliotheek wordt weer uitgebreid met vijf nieuwe games. Hierbij gaat het om vier SNES-games en één NES-game.

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden sinds we voor het laatst nieuwe games hebben mogen verwelkomen op de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Zo kwam eind vorig jaar Donkey Kong Country 3 naar Nintendo Switch Online. Deze maand kunnen we echter weer vijf nieuwe games verwelkomen op de abonnementsdienst. Aan de SNES-bibliotheek worden namelijk Super Baseball Simulator 1.000, Caveman Ninja, Magical Drop2 en Spanky's Quest toegevoegd. De NES-game die deze maand naar Nintendo Switch Online komt, is Ninja JaJaMaru-kun.

Super Baseball Simulator 1.000, Caveman Ninja, Magical Drop2, Spanky's Quest en Ninja JaJaMaru-kun zijn vanaf 26 mei gratis beschikbaar voor eenieder met een Nintendo Switch Online-abonnement.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord