Downloadnieuws: Vier ID@Xbox games toegevoegd aan Xbox Game Pass

Er komen vier nieuwe games naar Xbox Game Pass. Allen zijn onderdeel van ID@Xbox, het programma dat voor de indiegames zorgt die uitkomen op de console van Microsoft.

De line-up begint met The Messenger. Deze actievolle platformer is uitgegeven door Devolver Digital en heeft uitzonderlijk hoge reviewscores op Steam ontvangen. Daarnaast hebben we Night Call van Raw Fury. Deze duistere detective game zet je in de schoenen van een echte detective en door middel van praten met mensen moet je achterhalen wat er gebeurd is. Streets of Rogue wordt toegevoegd, de rogue-like waarin je specifieke missiedoeleinden moet behalen. Voor de pc-spelers is er ook goed nieuws, want sci-fi thriller Observation komt naar beide platformen.

Deze diverse indiegames zijn te downloaden vanaf 24 en 25 juni via Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?