Downloadnieuws: Vele WiiWare games op komst

Sinds 20 mei kun je genieten van het WiiWare gedeelte binnen het winkelkanaal. Via WiiWare kun je games downloaden tegen een schappelijke prijs. Alle games zijn afkomstig van de kleinere ontwikkelaar.

De senior director of project development Tom Prata heeft inmiddels laten weten dat er momenteel zo'n 100 games in ontwikkeling zijn, die allemaal uit zullen komen op het WiiWare gedeelte.

Nadeel van downloadable games is natuurlijk de schijfruimte en aangezien deze enigszins beperkt is op de Wii, is een SD-kaart een goede oplossing om de games die je niet speelt op te bewaren. Er is echter ook een 2e oplossing. Verwijder gerust het spel van je Wii, wanneer je de game opnieuw wilt downloaden is deze automatisch gratis, aangezien je deze al eens betaald hebt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?