Check hier alle PlayStation State of Play content

Downloadnieuws: Twee nieuwe WiiWare-titels

The Mystery of Whiterock Castle is een game gemaakt door Keen Studios. De game verschijnt op Xbox Live Arcade en WiiWare. De Xbox Live Arcade versie zal echter moeten wachten tot begin 2010, terwijl de WiiWare versie vandaag al beschikbaar is. De game kost 700 Wii Points.

Gameloft laat ons deze kerstdagen ook niet met rust. Ook zij hebben een nieuwe game uitgebracht op het Wii-Winkelkanaal. TV Show King 2 is vanaf vandaag ook beschikbaar voor een prijs van 800 Wii Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?