World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: The Witcher 3, 2Dark en Dead Rising 4

We zijn alweer aanbeland bij de woensdag en dat betekent uiteraard dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij focussen we ons op de nieuwste games en aanbiedingen die te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met The Witcher 3: Wild Hunt, 2Dark en Dead Rising 4.

XBL - The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition

De Game of the Year Edition van het briljante The Witcher 3: Wild Hunt is deze week in de aanbieding voor de Xbox One. Normaliter kost deze versie vijftig euro, maar nu is deze voor de helft van de prijs verkrijgbaar. Mocht je de standaard game al in je bezit hebben, dan is het ook mogelijk om de Hearts of Stone- en Blood and Wine-DLC aan te schaffen met veertig procent korting. Alsof dit nog niet genoeg is, is de Season Pass, die toegang geeft tot beide uitbreidingen, ook in de aanbieding.

XBL, PSN, Steam - 2Dark

In de horrorgame 2Dark speel je als de voormalig detective Mr. Smith, die naar het dorp Gloomywood afreist om daar het mysterie rond vermissende kinderen op te lossen. In de game moet je gebruik maken van de schaduwen en oppassen om geen geluid te maken aangezien dit vijanden aantrekt. De kinderen die je redt lopen met je mee, maar bij het stilstaan kunnen ze gaan huilen of jammeren. Hierdoor is 2Dark een zenuwslopende game voor de liefhebbers van horrorgames. 2Dark is vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

XBL - Dead Rising 4

Fans van zombies kunnen deze week Dead Rising 4 en Dead rising 4 Deluxe Edition aanschaffen met 35 procent korting. Daarnaast is ook de Season Pass in de aanbieding, en hierop krijgen spelers ook 35 procent korting. In Dead Rising 4 kruip je wederom in de huid van de journalist Frank West, die terugkeert naar het winkelcentrum in Willamette. Zombies blijken te zijn teruggekeerd en het is aan Frank West om het mysterie op te lossen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?