Downloadnieuws: The Witcher 3, 2Dark en Dead Rising 4

Geplaatst: 8 maart 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer aanbeland bij de woensdag en dat betekent uiteraard dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij focussen we ons op de nieuwste games en aanbiedingen die te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met The Witcher 3: Wild Hunt, 2Dark en Dead Rising 4.

XBL - The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition

De Game of the Year Edition van het briljante The Witcher 3: Wild Hunt is deze week in de aanbieding voor de Xbox One. Normaliter kost deze versie vijftig euro, maar nu is deze voor de helft van de prijs verkrijgbaar. Mocht je de standaard game al in je bezit hebben, dan is het ook mogelijk om de Hearts of Stone- en Blood and Wine-DLC aan te schaffen met veertig procent korting. Alsof dit nog niet genoeg is, is de Season Pass, die toegang geeft tot beide uitbreidingen, ook in de aanbieding.

XBL, PSN, Steam - 2Dark

In de horrorgame 2Dark speel je als de voormalig detective Mr. Smith, die naar het dorp Gloomywood afreist om daar het mysterie rond vermissende kinderen op te lossen. In de game moet je gebruik maken van de schaduwen en oppassen om geen geluid te maken aangezien dit vijanden aantrekt. De kinderen die je redt lopen met je mee, maar bij het stilstaan kunnen ze gaan huilen of jammeren. Hierdoor is 2Dark een zenuwslopende game voor de liefhebbers van horrorgames. 2Dark is vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

XBL - Dead Rising 4

Fans van zombies kunnen deze week Dead Rising 4 en Dead rising 4 Deluxe Edition aanschaffen met 35 procent korting. Daarnaast is ook de Season Pass in de aanbieding, en hierop krijgen spelers ook 35 procent korting. In Dead Rising 4 kruip je wederom in de huid van de journalist Frank West, die terugkeert naar het winkelcentrum in Willamette. Zombies blijken te zijn teruggekeerd en het is aan Frank West om het mysterie op te lossen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World Championship Sports

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Wii

Releasedatum

13 februari 2009

Ontwikkelaar

Koolhaus Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.