Downloadnieuws: The Stanley Parable en Watch Dogs gratis bij Epic Game Store

Sinds het begin van 2020 geeft de Epic Game Store elke week games cadeau en zo ook deze week. Dit keer bestaat de line-up uit de populaire The Stanley Parable en Watch Dogs.

Zowel The Stanley Parade als Watch Dogs zijn al een aantal jaren uit, maar als je de games nog niet in bezit heb zijn ze nu gratis te downloaden bij de Epic Game Store. In The Stanley Parable ga je op verkenning uit en maak je keuzes die het einde van de game bepalen. Humor speelt daarbij een grote rol. De tweede game is Watch Dogs, wat het eerste deel is in de hacking series van Ubisoft. Je speelt als hacker Aiden Pearce's die de moord op een familielid wil wreken. De open wereld zit vol met missies en met zijn mobiele telefoon kan Aiden verschillende apparaten hacken om chaos te veroorzaken.

Watch Dogs1

The Stanley Parable en Watch Dogs zijn tot 26 maart gratis te downloaden op de Epic Game Store. Op 26 maart start de nieuwe week en zijn Figment en Tormentor X Punisher gratis te downloaden.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?