Downloadnieuws: The Nathan Drake: Collection en Journey gratis te downloaden

Geplaatst: 15 april 2020 15:45

Veel mensen zitten de laatste tijd thuis en om iedereen te vermaken zijn er meerdere games voor een tijd gratis te downloaden. Als onderdeel van het Play At Home initiative geeft Sony twee games uit de collectie gratis weg.

Zo kun je op avontuur met Nathan Drake in The Nathan Drake: Collection die bestaat uit de eerste drie delen van de Uncharted-series. Daarnaast is de populaire Journey te downloaden. In een mysterieus land krijg je niet alleen te maken met puzzels, maar ook mooie landschappen en rustgevende muziek. Spelers uit Duitsland en China krijgen in plaats van The Nathan Drake: Collection de game Knack 2 gratis. Je hebt geen PlayStation Plus nodig om de twee games te downloaden.

Van 15 april tot 5 mei zijn beide games gratis te downloaden via de PlayStation Store. De games zijn permanent en blijven dus in je bezit.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted: The Nathan Drake Collection

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

7 oktober 2015

Ontwikkelaar

Blue Point Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord