Downloadnieuws: The Last of Us Part 2 en meer naar PlayStation Now

Geplaatst: 4 oktober 2021 18:35

Het is weer zover: de PlayStation Plus-games van de maand oktober zijn bekend. Meerdere spookachtige games en een paar knallers komen naar de service.

Alhoewel er in de PlayStation Now-games van september een mengeling van klassieke en nieuwe games te bespeuren was, zijn de nieuwe toevoegingen aan de cloudservice van Sony wat moderner. Deze maand worden er maar liefst zes nieuwe titels aan de line-up toegevoegd. De knaller van de maand is The Last of Us Part II. In Philip's review van The Last of Us: Part II noemde hij de game een meeslepende en perfecte opvolger van het PlayStation 3-origineel. Proberen kan dus zeker geen kwaad. Ook Fallout 76, het multiplayer-actierollenspel van Bethesda, komt naar de service. Tevens kunnen leden van de service afreizen naar het wilde Westen in Desperados III. Net als vorige maand komt er ook nu weer een Final Fantasy-game naar de dienst. Ditmaal is het de beurt aan Final Fantasy VIII Remastered. Gelukkig is Sony ook niet vergeten dat oktober de spookachtige Halloweenmaand is. In de angstaanjagende Amnesia: Collection baan je je weg door drie levensechte nachtmerries. De laatste game die de dienst komt versterken, is Yet Another Zombie Defense HD. Kun jij jezelf verdedigen tegen hordes aan ondoden? Er is maar één manier om daar achter te komen.

De nieuwe PlayStation Now-games worden morgen, op 5 oktober 2021 aan de dienst toegevoegd. The Last of Us Part II is slechts beschikbaar tot 3 januari 2022.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord