Downloadnieuws: The Crew 2 en meer toegevoegd aan PlayStation Now

Geplaatst: 6 januari 2021 12:56

Ook in januari wordt de PlayStation Now-bibliotheek uitgebreid. Deze maand krijgen we The Crew 2 en nog een paar andere games.

De bibliotheek aan games die je via PlayStation Now kunt spelen, wordt gestaag uitgebreid. Zo werden er in december nog drie nieuwe titels toegevoegd aan PlayStation Now in de vorm van Horizon Zero Dawn en nog een paar andere games. Ook deze maand komen er nieuwe games naar de abonnementsdienst. In januari worden namelijk de racegame The Crew 2, de simulatiegame Surviving Mars en de strategiegame Frostpunk toegevoegd aan PlayStation Now. Concurrent Xbox heeft haar bibliotheek aan gratis games ook uitgebreid. Vanaf morgen komen Injustice 2, PES 2021 en meer naar Xbox Game Pass. Welk game-abonnement is deze maand meer de moeite waard?

The crew 2, Surviving Mars en Frostpunk zijn vanaf nu beschikbaar via PlayStation Now. The crew 2 is slechts tot 5 juli beschikbaar, maar de andere games voor onbepaalde tijd.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord