Check hier alle E3 2021-content

Tell Me Why

  • Ontwikkelaar Dontnod Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2020
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Tell Me Why is deze maand gratis te downloaden

Alle drie de episodes van de bovennatuurlijke game Tell Me Why zijn deze maand gratis te downloaden via de Windows Store en Steam.

De eerste akte van de story-driven game werd eerder dit jaar al permanent kosteloos gemaakt, maar deze maand kun je de gehele game gratis downloaden. Via de Windows Store en Steam kun je de game verkrijgen zonder je portemonnee te trekken. Waarom Dontnod hiervoor gekozen heeft is niet bekendgemaakt. De ontwikkelaar gaf in eerste instantie überhaupt geen reden voor het gratis maken van Tell Me Why. Maar inmiddels maakte ze via het Twitter kanaal van Tell Me Why bekend dat de game deze maand gratis is ten ere van de Pride Month. De game volgt namelijk een transgender man die opnieuw in contact komt met het dorp waar hij is geboren.

Tell Me Why is de hele maand juni gratis te downloaden via de Windows Store en Steam.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?