Tales of the Neon Sea

  • Ontwikkelaar Palm Pioneer
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Tales of the Neon Sea gratis in Epic Games Store

Zet je detectivehoed op en betreedt de wereld van Tales of the Neon Sea. De puzzelgame is namelijk tijdelijk gratis in de Epic Games Store.

De donderdag is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor Creature in the Well, die een week lang gratis was in de Epic Games Store, om plaats te maken voor een nieuwe gratis game. Deze week kunnen spelers gratis in een wereld vol verdachte situaties en spanningen tussen mens en robot op onderzoek gaan. De puzzelgame Tales of the Neon Sea, waar je in de huid kan kruipen van een detective, is namelijk tijdelijk gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store. Het doel is om de plaats delict van een moord te onderzoeken, het bewijsmateriaal te analyseren en de zaak op te lossen via je krachten van deductie. Het is alleen de vraag of de waarheid dan aan het licht komt of dat er een nog groter mysterie blootgelegd wordt.

Tales of the Neon Sea is vanaf nu tot 8 april 16:00 gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?