Check hier alle E3 2021-content

World of Warships

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 17 september 2015
  • Platformen Pc
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Starter pack World of Warships tijdelijk gratis

Voor de digitale zeevaarders onder ons is er een goede deal in de Epic Games Store. De Exclusive Starter Pack voor World of Warships is namelijk voor een paar dagen gratis.

De Epic Games Store stopt niet bij het weggeven van games, zoals we afgelopen week zagen. Toen was namelijk Idle Champions of the Forgotten Realms met het Champions of Renown Pack tijdelijk gratis te downloaden. Deze keer gaat het om een pack voor een game die al gratis is van zichzelf: World of Warships. Ondanks dat is er dus aanvullende content die doorgaans niet kosteloos beschikbaar is, waaronder de Exclusive Starter Pack. Dit pack bestaat uit onder andere een legendarisch slagschip genaamd Dreadnought, de kruiser Charleston en een Premium Account voor een week. Zo wordt heersen over de zeven zeeën net een stukje makkelijker.

De Exclusive Starter Pack voor World of Warships is tot 10 mei om 15:00 kosteloos downloadbaar via de Epic Games Store. Tot 13 mei om 17:00 is Pine gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?