Downloadnieuws: Starter pack World of Warships tijdelijk gratis

Geplaatst: 6 mei 2021 20:01
Aangepast: 26 juli 2021 10:38

Voor de digitale zeevaarders onder ons is er een goede deal in de Epic Games Store. De Exclusive Starter Pack voor World of Warships is namelijk voor een paar dagen gratis.

De Epic Games Store stopt niet bij het weggeven van games, zoals we afgelopen week zagen. Toen was namelijk Idle Champions of the Forgotten Realms met het Champions of Renown Pack tijdelijk gratis te downloaden. Deze keer gaat het om een pack voor een game die al gratis is van zichzelf: World of Warships. Ondanks dat is er dus aanvullende content die doorgaans niet kosteloos beschikbaar is, waaronder de Exclusive Starter Pack. Dit pack bestaat uit onder andere een legendarisch slagschip genaamd Dreadnought, de kruiser Charleston en een Premium Account voor een week. Zo wordt heersen over de zeven zeeën net een stukje makkelijker.

De Exclusive Starter Pack voor World of Warships is tot 10 mei om 15:00 kosteloos downloadbaar via de Epic Games Store. Tot 13 mei om 17:00 is Pine gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Bron: Epic Games Store
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warships

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

17 september 2015

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord