Downloadnieuws: Spelunky 2, Outer Wilds en meer naar Game Pass

Geplaatst: 4 januari 2022 15:42

Een nieuw jaar, een nieuwe berg aan games voor Xbox Game Pass. De eerste nieuwe toevoegingen van 2022 zijn bekendgemaakt via Xbox Wire.

Spelunky 2 maakt haar debuut op de Xbox-consoles via Xbox Game Pass. Het vervolg op de legendarische roguelike game Spelunky zorgt voor genoeg avonturen in de magische mijnen. Outer Wilds wordt gezien als één van de beste indiegames aller tijden en is binnenkort te spelen op je pc of Xbox-console via Game Pass. Als je in het bezit bent van een Xbox Game Pass Ultimate- of pc-abonnement (oftewel met toegang tot EA Play) dan kun je spoedig aan de slag met Mass Effect Legendary Edition. Deze editie bevat de originele trilogie en alle bijbehorende DLC. Vandaag kun je al aan de slag met de twee puzzelgames Gorogoa en The Pedestrian. Ook is Devolver Digitals actiegame Olija beschikbaar gemaakt. Tot slot kun je later deze maand nog genieten van de partygame Embr en de co-op shooter The Anucrisis.

Met welke games ga jij aan de slag? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spelunky 2

Series

Spelunky

Uitgever

Mossmouth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 september 2020

Ontwikkelaar

Mossmouth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord