Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Speel Horizon Zero Dawn gratis via Play At Home

Vanaf nu kun je eindelijk gratis aan de slag met Horizon Zero Dawn. De Complete Edition van de game is namelijk nu beschikbaar via het Play at Home-initiatief.

Play at Home is een initiatief van Sony PlayStation om de nu al een jaar durende lockdown-periode wat draaglijker te maken. Dit doet zij door maandelijks gratis games beschikbaar te stellen. Vorige maand werd bekendgemaakt dat Sony tien gratis games beschikbaar maakte via Play at Home. Deze games waren vanaf eind maart te spelen. Toentertijd werd ook onthuld dat de PlayStation 4-hit van Hollandse bodem, Horizon Zero Dawn, ook via het initiatief te spelen is. Nu is het dan eindelijk zover. Horizon Zero Dawn: Complete Edition is nu helemaal gratis te downloaden en te spelen. Dit staat garant voor uren speelplezier. De Complete Edition bevat namelijk ook de Frozen Wilds DLC.

Horizon Zero Dawn play at home

Horizon Zero Dawn: Complete Edition is vanaf nu tot en met 15 mei gratis te downloaden.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?