Downloadnieuws: September line-up onthuld voor Xbox Game Pass

Geplaatst: 4 september 2019 21:15
Aangepast: 4 september 2019 21:40

De games voor Xbox Game Pass console en Xbox Game Pass voor pc zijn onthuld. Deze games zijn onderdeel van de games die voor de live-service uitkomen in september.

Voor de console zit onder andere de Microsoft knaller Gears 5 inbegrepen. Game-award winnaar Dead Cells is ook van de partij. Daarnaast worden Enter the Gungeon, Creature in the Well en Gonner Blueberry Edition toegevoegd. Xbox Game Pass voor de pc krijgt al deze games op Metal Gear Solid HD Edition: 2 & 3 na, die zijn exclusief voor de console. Bad North: Jotuun Edition en Shadow Warrior 2 zijn daarentegen weer exclusief voor de pc beschikbaar.

De games worden in september toegevoegd aan Xbox Game Pass. Dead Cells en Metal Gear Solid HD Edition: 2 & 3 zijn vanaf 5 september beschikbaar. Gears 5 en Creature in the Well worden 6 september toegevoegd en Enter the Gungeon en Gonner Blueberry Edition kun je op 12 september downloaden. Wanneer de exclusieve pc games worden toegevoegd is helaas nog niet bekend.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord