Downloadnieuws: September line-up onthuld voor Xbox Game Pass

De games voor Xbox Game Pass console en Xbox Game Pass voor pc zijn onthuld. Deze games zijn onderdeel van de games die voor de live-service uitkomen in september.

Voor de console zit onder andere de Microsoft knaller Gears 5 inbegrepen. Game-award winnaar Dead Cells is ook van de partij. Daarnaast worden Enter the Gungeon, Creature in the Well en Gonner Blueberry Edition toegevoegd. Xbox Game Pass voor de pc krijgt al deze games op Metal Gear Solid HD Edition: 2 & 3 na, die zijn exclusief voor de console. Bad North: Jotuun Edition en Shadow Warrior 2 zijn daarentegen weer exclusief voor de pc beschikbaar.

Gamepass console september

Xbox Gamepass PC september

De games worden in september toegevoegd aan Xbox Game Pass. Dead Cells en Metal Gear Solid HD Edition: 2 & 3 zijn vanaf 5 september beschikbaar. Gears 5 en Creature in the Well worden 6 september toegevoegd en Enter the Gungeon en Gonner Blueberry Edition kun je op 12 september downloaden. Wanneer de exclusieve pc games worden toegevoegd is helaas nog niet bekend.

BRON Xbox Wire

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?