Downloadnieuws: Scherpe aanbiedingen op Xbox One-games

Bezitters van een Xbox One worden flink in de watten gelegd met scherpe aanbiedingen op grote games. Daarnaast pakt de techgigant uit met prijsverlagingen op verschillende diensten.

Xbox-gamers die behoefte hebben aan een nieuw digitaal avontuur hoeven niet te wachten tot het salaris is gestort. De Microsoft Store is vandaag gebombardeerd met nieuwe Xbox One-aanbiedingen. Zo zijn Devil May Cry 5 en Resident Evil 2, twee grote titels van Capcom, in prijs gehalveerd. Ook Activision Blizzard komt met aanbiedingen op Call of Duty, Spyro en Diablo-games. Microsoft zelf verlaagt de prijs op verschillende game pass-diensten, waaronder van Dragon Ball FighterZ en Call of Duty: Black Ops 4. Drie maanden Xbox Game Pass in combinatie met één maand Xbox Live zijn nu verkrijgbaar voor een euro.

Spyro

De aanbiedingen in de Microsoft Store zijn geldig tot en met 13 mei.

BRON Microsoft

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?