Downloadnieuws: Scherpe aanbiedingen op Xbox One-games

Geplaatst: 7 mei 2019 23:15

Bezitters van een Xbox One worden flink in de watten gelegd met scherpe aanbiedingen op grote games. Daarnaast pakt de techgigant uit met prijsverlagingen op verschillende diensten.

Xbox-gamers die behoefte hebben aan een nieuw digitaal avontuur hoeven niet te wachten tot het salaris is gestort. De Microsoft Store is vandaag gebombardeerd met nieuwe Xbox One-aanbiedingen. Zo zijn Devil May Cry 5 en Resident Evil 2, twee grote titels van Capcom, in prijs gehalveerd. Ook Activision Blizzard komt met aanbiedingen op Call of Duty, Spyro en Diablo-games. Microsoft zelf verlaagt de prijs op verschillende game pass-diensten, waaronder van Dragon Ball FighterZ en Call of Duty: Black Ops 4. Drie maanden Xbox Game Pass in combinatie met één maand Xbox Live zijn nu verkrijgbaar voor een euro.

onbekend

De aanbiedingen in de Microsoft Store zijn geldig tot en met 13 mei.

Bron: Microsoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord